Jakop Ahlbom Company

Unseen Genre: Dans & Beeldend Theater

In het nieuwe seizoen presenteert Jakop Ahlbom Company Unseen, een melancholisch liefdesdrama in de unieke visuele stijl van de makers van Lebensraum, Horror en SYZYGY.

Een ongelukkige vrouw die het verleden niet van zich af kan schudden. Een echtgenoot die zich gefrustreerd en eenzaam voelt. Een stille inbreker die in lege huizen overnacht. De komst van deze inbreker zet hun relatie nog meer onder druk. Het doet hen beseffen wat werkelijk van waarde is. De kans op echte liefde wordt pas mogelijk als de inbreker zich helemaal onzichtbaar maakt.

Unseen is onder meer geïnspireerd op de Koreaanse film ‘Bin Jip’. Het toont Ahlboms fascinatie voor parallelle werkelijkheden. Net als in het eerdere Lebensraum is deze voorstelling fysiek, poëtisch en humorvol.

De pers over Lebensraum

'En als je denkt dat de wervelende choreografie tot zijn ultieme crescendo is gekomen, volgt er een nieuwe verrassing. Lebensraum blijft tot de laatste minuut volkomen onverwacht' schreef NRC Handelsblad.

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater de richtlijnen van het RIVM. Mocht u onverhoopt coronagerelateerde klachten hebben of in quarantaine zitten, dan kunt u uw kaarten tot 12.00 uur op de dag van de voorstelling aan ons teruggeven. U ontvangt dan een tegoedbon of uw geld terug. Zo kunt u zonder risico kaarten kopen voor een voorstelling. Kijk voor meer informatie op onze speciale informatiepagina. Wij wensen u een fijne voorstelling! 
------------------


Extra info

*Deze voorstelling is verplaatst van 26 januari 2022 naar 23 mei 2023. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht ontvangen.*