Jakop Ahlbom Company - Horror

Mét gratis toegang tot Halloweenfeest na afloop van de voorstelling Genre: Theater & Toneel

Een oud huis wordt geteisterd door een tragische familiegeschiedenis. De jongste zus is weggekomen, maar wat is er met de oudste zus gebeurd? Als ze terugkeert naar haar ouderlijk huis wordt ze geconfronteerd met een weggestopt verleden. De enige manier om te overleven is de gruwelijke waarheid onder ogen te zien.

Ahlbom creëert met Horror een magische wereld in het theater. Hij is van jongs af aan gefascineerd door de horrorfilms. "Als puber verslond ik alle horrorfilms die ik kon vinden. Ik genoot van de absurde fantasie, de special effects, de extremiteit van de gebeurtenissen, van het duistere onbekende en de adrenalinekick die dit teweegbrengt. Daarnaast werd ik geïntrigeerd door de zwarte humor in de films, de slapstick die wordt gebruikt en de surreële verbeelding die zowel fascinerend als angstaanjagend is.”

Jakop Ahlbom creëert met Horror een magische wereld in het theater. Fysiek beeldend theater met  mime, livemuziek en special effects in een vervreemdende, poëtische en angstaanjagende voorstelling. 

Freaky Halloweenfeest
Na afloop van de voorstelling heeft het Zaantheater een exclusief Halloweenfeest georganiseerd. Een freaky dance-feest met DJ, supergoede thrillermuziek, Bloody Shots, en nog veel meer griezelige grappenmakers. Heb je een kaartje voor de voorstelling Horror, dan mag je gratis naar binnen! Anders heb je voor slechts € 10 een freaking crazy Halloween! Vanaf 22.00 uur gaan de deuren open!