De Klokkenluider van de Notre Dame

Ila van der Pouw (vanaf 6 jaar) Genre: Jeugd & Familie

*Deze voorstelling is verplaatst van 11 april naar 12 september 2021. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht gehad.*

In De Klokkenluider van de Notre Dame speelt veelvuldig bekroond meester-poppenspeler Ila van der Pouw een grappige, eigenwijze bewerking van het klassieke boek van Victor Hugo. Ila van der Pouw is de klokkenluider. Haar medespelers?  Een danseres en zoals altijd, haar prachtige poppen. Een magische combinatie van dans en fantastisch poppenspel.

Quasimodo is de klokkenluider van de Notre Dame. Hij komt nooit buiten, want hij vindt zichzelf lelijk, met zijn rode piekhaar, hoge rug en manke been. Maar dan komt Esmeralda zijn leven in dansen. Op een dag danst zij de kathedraal en zijn leven binnen. Durft Quasimodo haar onder ogen te komen? Hij komt erachter dat zij op de vlucht is. Voor wie? Voor wat? Om haar te helpen zal hij de kathedraal moeten verlaten. 

Ila is een veelvuldig bekroond theatermaker. Ze is genomineerd voor de Zapp Theaterprijs, de Rabobank Cultuurprijs en heeft diverse awards gewonnen van Noord-Holland tot aan China.

------------------
Om je bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie lees je op onze speciale informatiepagina.
------------------