Ila van der Pouw

Tarzan (vanaf 6 jaar) Genre: Jeugd & Familie

Poppenspeelster Ila van der Pouw is over de hele wereld beroemd en veelvuldig bekroond. In haar nieuwste voorstelling bewerkt ze de tijdloze klassieker Tarzan, waarin een gorillamoeder zich ontfermt over een in de jungle achtergelaten baby. Tarzan groeit op bij de gorilla’s, maar dan verrschijnt zijn tante in de jungle. Een voorstelling over weten wie je bent, waar je thuis hoort, maar bovenal over de moed om voor jezelf te kiezen.

Meester-poppenspeelster Ila van der Pouw komt na het succes van de GVR opnieuw met een imponerende, tijdloze klassieker: Tarzan. 

Het Grote Avonturenfestival
Kleine en grote avonturiers: opgelet! Tijdens het Grote Avonturenfestival valt er in alle hoeken en gaten van het Zaantheater iets te beleven. Je kunt gratis binnenlopen en meedoen aan allerlei workshops: toneelspelen, dansen, knutselen, er is te veel om op te noemen.  Ook zijn er allerlei lekkere versnaperingen verkrijgbaar: een kidsbox met lekkers en een verrassing, limonade met een donut, fruit, gebak en saucijzen- en kaasbroodjes. Natuurlijk zijn er ook voorstellingen te zien. Die kosten maar € 3,50 of € 5. Kom je ook? Zien we je vanmiddag?