Adios (7 tot 107 jaar)

Het Houten Huis & Speeltheater Holland Genre: Jeugd & Familie

Deze voorstelling is helaas geannuleerd en wordt niet meer ingehaald. Bezoekers hebben bericht gehad.

De voorstelling Adios vond onze programmeur Kim Muller zo mooi, dat u gratis een kaartje mag bestellen en na afloop van de voorstelling mag bepalen wat u het waard vindt.

Een oude vrouw zit mijmerend bij de kachel. Buiten kraakt de appelboom in de wind. Terwijl ze thee inschenkt, dwalen haar gedachten af. Het hondje blaft als er uit de theepot een piepklein mannetje kruipt, het is haar geliefde van vroeger. Over het behang vliegen vogels voorbij, een pyjama vraagt haar ten dans. Langzaam brengt de kamer een vervlogen wereld tot leven. Een bijzondere voorstelling voor jong én oud!

Workshop Troostrijk Borduren

Maak na de voorstelling, samen met kunstenares Gea Koopman een troostzakdoek.  Borduur op twee zakdoeken een woord dat u herinnert aan iemand van wie u afscheid hebt genomen. Denk bijvoorbeeld aan iemand die is verhuisd of een liefde die voorbij is, maar ook aan een huisdier, een familielid of vriend die is overleden. De ene zakdoek is voor u, die mag u mee naar huis nemen. Met de ander draagt u bij aan het kunstwerk. Tijdens het borduren gaan we samen met een professional, aan de hand van vragenkaarten, in gesprek over de onderwerpen afscheid nemen, verlies en rouw.