Hoe Mieke Mom haar maffe moeder vindt (vanaf 8 jaar) - Kinderboekenweekfeest

Theater WEI & Theater Gnaffel Genre: Jeugd & Familie

De Zaanse jeugdtheatergroep Theater WEI maakt van het boek Hoe Mieke Mom haar maffe moeder vindt van de bekende schrijver Guus Kuijer een fantasievol muzikaal circus boordevol poppen. 

Meisje Mieke belandt in de ene absurde situatie na de andere. Want Mieke durft zich af te vragen waarom de dingen gaan zoals ze gaan. Iedereen zegt dat Mieke gek is. Maar wie is er nou eigenlijk gek? En wat is normaal?

Kinderboekenweekfeest

Deze voorstelling is onderdeel van het Kinderboekenweekfeest. Het Kinderboekenweekfeest is een een gratis toegankelijk familiefestival waarbij er in iedere hoek van het Zaantheater wel iets te beleven is: de mooiste boeken worden voorgelezen, kinderen kunnen knutselen, tekenen, dansen en muziek maken. Wie wil kan (tegen betaling) drie voorstellingen bezoeken. Geniet van een fantastische middag met het hele gezin!

Lees hier meer over het Kinderboekenweekfeest.

Tijdens het festival

Tijdens deze middag kun je tevens twee andere voorstellingen bezoeken. Kaarten voor deze voorstellingen kunt u apart boeken via onderstaande links en kosten € 5 per kaart (exclusief pauzedrankje).