History of Musicals

Genre: Stadsprogrammering

History of Musicals neemt u mee door de rijke historie van musicals. Bekende musicalnummers  worden gebracht door 13 getalenteerde jongeren afkomstig uit Zaanstad en omstreken. Met nummers uit onder andere Anything goes, West-side story, Parade, Les Miserables, Hamilton en meer. De eerste editie van 31 maart in de Wormerveerse Vermaning was een groot succes. Wij zijn dan ook erg blij met de kans om in samenwerking met Fluxus het festival IkToonDeZaanstreek officieel af te sluiten.

History of musicals is een musical concert wat is geproduceerd, bedacht, en wordt uitgevoerd door 13 jonge musical performers(Leeftijd tussen 16 en 26) uit Zaanstad en omstreken.
History of Musicals is ontstaan op initiatief van Brittany Sanders. De musicalperformers hebben zelf de regie in handen genomen en werken veel mee in het artistieke maakproces, iets wat bij andere amateur musical voorstellingen zelden het geval is. Het concert is dus geheel geproduceerd, bedacht en uitgevoerd door onze jonge musical performers.