Hip Hop Hoera The Remix (van 4 t/m 8 jaar)

Don't Hit Mama Genre: Jeugd & Familie

Deze voorstelling is al geweest.

Na het grote succes van Hip Hop Hoera! komt Don’t Hit Mama nu met de opvolger Hip Hop Hoera The Remix. Een voorstelling over ik, jij en wij voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar.

Durf je iets te vragen aan een ander? Kun je de ander ergens mee helpen? Je hebt elkaar nodig, maar hoe doe je dat? Hip Hop Hoera The Remix doet niet kinderachtig of cliché over hiphop en voert ouders terug naar hun eerste hiphop muziekontdekkingen. De voorstelling is krachtig en vrolijk maar laat ook ruimte voor gevoel.
Het gevoel voor community staat in deze tijd onder druk, dus vind ik het belangrijk om juist kleine kinderen ervan bewust te maken dat je samen sterker staat,’ vindt maker Honey Eavis.
Een voorstelling waarin kinderen vol overgave meegaan, een speelse uitnodiging vanuit de aantrekking èn de sociale waarden van de hiphopcultuur. Met drie fenomenale urban dansers, prachtige, kleurrijke animatiefilmbeelden en originele interactievormen. 

Dans en kleur mee!
Ook bij deze voorstelling is er weer Theatertroep. Dus kom op tijd om voor de voorstelling een toffe hiphopkleurplaat te kleuren, of blijf langer om na de voorstelling met de dansers mee te dansen op het toneel!

Serie Jeugdtheater
Deze voorstelling is onderdeel van de Serie Jeugdtheater. Kies drie of vijf voorstellingen uit het lijstje geselecteerde voorstellingen en ontvang een mooie korting op uw tickets. Zo bent u verzekerd van een aantal vrolijke theaterbelevenissen voor jong en oud.

Bestel hier uw Serie Jeugdtheater 


Recensiequotes

  • "Hip Hop Hoera The Remix is een speelse dansvoorstelling, voor kinderen een leuke kennismaking met hiphopdans, waarin zelfs enkele levenslessen uit de hiphopcultuur verstopt zitten." - Theaterkrant
  • "Choreograaf Honey Eavis heeft in de voorstelling treffend de gelijkenis uitgewerkt tussen speelplaatsdynamiek en hiphopcultuur." - Theaterkrant