Het Zuidelijk Toneel & Lucas De Man

Een democratische avond voor bijna iedereen - Gaat door voor 30 bezoekers Genre: Theater & Toneel

*Deze voorstelling zal in aangepaste setting gespeeld worden voor maximaal 30 personen per voorstelling. Bezoekers met kaarten hebben van ons bericht gehad.*

Autoritaire leiders, algoritmes en globalisering. Democratieën staan van alle kanten onder druk. Als we macht op een eerlijke manier willen vormgeven, moet er iets veranderen. Maar wat precies, en hoe? 

Stichting Nieuwe Helden, Arsenaal en Het Zuidelijk Toneel gaan onder leiding van Lucas De Man op reis door Europa. Samen met lokale partners en burgers doen ze onderzoek naar hedendaagse democratieën, met al hun uitdagingen en mogelijkheden voor de toekomst. Een democratische avond voor bijna iedereen is een interactieve avond in het theater. Een live onderzoeksperformance naar de geschiedenis, het nu en de toekomst van de democratie. Ga mee in het onderzoek naar de geschiedenis, het nu en de toekomst van de democratie. Het is niet alleen een analyse, maar ook een actieve zoektocht naar nieuwe mogelijkheden en ideeën. Dus wees bereid om geprikkeld te worden.

Het is een combinatie van theater, muziek en directe dialoog. Een open en toegankelijke sfeer waarbij u zelf kunt kiezen: deelnemen aan het onderzoek of kijken naar wat er gedacht en besloten wordt.

Spel: Lucas De Man, Niels Kuiters en Saar Vandenberghe. 

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie leest u op onze speciale informatiepagina.
------------------


Recensiequotes

  • Dagblad van het Noorden Vanaf minuut één betrekken de drie op speelse wijze hun grote publiek bij hun zoektocht…. Snelle, geïmproviseerde grappen tussendoor, en een geweldige berg suggesties vanuit de zaal.