Het Houten Huis & Nordland Visual Theater

IK… eh ik (van 6 tot 88 jaar) Genre: Jeugd & Familie

*Deze voorstelling is helaas geannuleerd. Bezoekers met kaarten hebben bericht gehad.*

Kom genieten in de voorjaarsvakantie van deze muzikale, beeldende voorstelling. Voor iedereen die wel eens overhoop ligt met tijd om met zichzelf. 

"Eens in de zoveel tijd zie je een voorstelling die zo bizar goed is, dat je hem wel aan iedereen zou willen aanraden - ook al staat er 6+ achter de titel. Ik... eh ik van Het Houten Huis is zo’n meesterwerk." - Volkskrant *****

Ik ben de laatste tijd teveel met mezelf bezig. Vanochtend vertrok ik op tijd van huis, maar eenmaal buiten bleek ik gedeeltelijk nog in bed te liggen. Toen ik 's avonds terug kwam, had mijn achtergebleven ik de deur geblokkeerd. Door het raam zag ik hem door het huis rennen. Alles was overhoop gehaald. De letters uit de computer waren in de koelkast gepropt, er zwommen vissen tussen de kamerplanten en m'n vuile was hing buiten te drogen. Toen ik hem erop aansprak ontkende hij alles en glipte hij het schilderij op de gang in. Nu houd ik me verscholen onder mijn bed. De lamp zwiept heen en weer en de klok tikt steeds harder… 

------------------
Om je bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie lees je op onze speciale informatiepagina.
------------------Recensiequotes

  • Dagblad van het Noorden "IK... eh ik is zowel muzikaal als verrassend, grappig, overdonderend, herkenbaar, vervreemdend, ontroerend en confronterend."

Extra info

Credits:
Regie & script: Elien van den Hoek
Muzikale compositie & spel: Martin Franke