Het Grote Kleurenballet (vanaf 4 jaar) - Familiefestival KLEURRIJK

Theaterstraat | Meboer & Bakker Genre: Jeugd & Familie

Deze voorstelling is al geweest.

Tromgeroffel. “Jongens en meisjes, welkom bij Het Grote Kleurenballet!”. 

Een grote gele bal met vrouwenbenen doet een spectaculaire draai, een stoere blauwe streep met armen beweegt strak op de maat van de muziek. Steeds meer fascinerende kleuren en vormen komen het podium op. Alleen zijn sommige danspassen best lastig en de kostuums zijn prachtig maar ook groot en onhandig.  Een voorstelling vol hilarische en slapstickachtige momenten. Het Grote Kleurenballet is geïnspireerd op de beroemde choreografie het Triadische Ballet (1921) van Oskar Schlemmer Hierin komt abstracte, beeldende kunst letterlijk tot leven.

Familiefestival Kleurrijk
Deze voorstelling is onderdeel van het Familiefestival KLEURRIJK. Tijdens het Familiefestival KLEURRIJK kraakt en knispert het in het Zaantheater van de levende kunst. Wie een toegangskaartje heeft voor de voorstelling, kan voor of na de voorstelling genieten van alles wat er in de foyer te beleven is. Altijd al willen weten hoe een gele driehoek beweegt? Of wat voor geluid een rode cirkel maakt? In onze foyer maak je samen met je (groot)ouders spelenderwijs kennis met de wereld van kleuren, vormen en figuren. Een unieke belevenis waarin iedereen naar hartenlust kan ontdekken, spelen en bouwen. 
Lees hier meer over het Familiefestival KLEURRIJK.

Voorstellingen tijdens het Familiefestival KLEURRIJK
Tijdens deze middag kunt u tevens een andere voorstellingen bezoeken. Kaarten voor deze voorstelling kunt u apart boeken via onderstaande link.

*Wilt u beiden voorstellingen bezoeken tijden het festival, dan kunt u het beste kaarten boeken voor 'Geel' van 11.45 uur en 'Het Grote Kleurenballet' van 10.15 uur. 

Serie Jeugdtheater
Deze voorstelling is ook onderdeel van de Serie Jeugdtheater. Kies drie of vijf voorstellingen uit het lijstje geselecteerde voorstellingen en ontvang een mooie korting op uw tickets. Zo bent u verzekerd van een aantal vrolijke theaterbelevenissen voor jong en oud. Bekijk alle voorstellingen in de Serie Jeugdtheater

Bestel hier uw Serie Jeugdtheater 


Recensiequotes

  • Kleuren, vormen, patronen en absurde humor. De perfecte ingrediënten voor een geslaagde kindervoorstelling. - Theaterkrant

Extra info