Het Dreumesconcert

Krulmuziek (van 1,5 tot 2,5 jaar) Genre: Jeugd & Familie

*Deze voorstelling kan gespeeld worden voor 30 bezoekers (volwassenen). Als het Zaantheater na 9 februari 2021 weer open mag voor 30 bezoekers (of meer), dan gaat deze voorstelling gewoon door.*

Geniet met je dreumes van vrolijke klassieke klanken! Samen zingen we liedjes over poesje mauw en je neus en spelen we kiekeboe op de muziek van Beethoven.

De dreumesen dansen en spelen op het grote kleed mee op betoverende strijkmuziek van Bach, Vivaldi en Rameau, dichtbij de muzikanten. Aan het einde van het concert mogen ze meedoen in de vioolspeeltuin en zelf op een écht viooltje spelen! Een concert voor verwonderde oortjes, dansende voetjes en wiebelende kontjes!

Krulmuziek brengt klassieke muziek concerten voor de allerjongsten. De basis is het strijktrio dat bestaat uit viool, altviool en cello. Muzikanten Hester Verhoeff, Zdenka Procházková en Sebastiaan van den Bergh hebben alle drie hun sporen verdiend in verschillende ensembles, in orkesten en het lesgeven aan jonge kinderen en vinden elkaar in deze prachtige strijkersbezetting. De musici en de kinderen spelen samen kiekeboe, maken muzikale grapjes en dansen op muziek van Vivaldi, Délibes, Beethoven, Rameau en vele andere grote componisten. Op een speelse manier ervaren kinderen en hun ouders hoe klassieke muziek zowel vrolijk, betoverend, kalmerend én opzwepend kan zijn.

Met muziek kun je niet vroeg genoeg beginnen!

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie leest u op onze speciale informatiepagina.
------------------


Extra info

Concept en spel:             Félice van der Sande
Ensemble:                      Hester Verhoeff, Zdenka Procházkova, Sebastiaan van den Bergh
Fotografie:                      Floris Heuer & Gerda Hanemaijer