Het Babyconcert

Krulmuziek (0 tot 1,5 jaar) Genre: Jeugd & Familie

*Deze voorstelling kan gespeeld worden voor 30 bezoekers (volwassenen). Als het Zaantheater na 9 februari 2021 weer open mag voor 30 bezoekers (of meer), dan gaat deze voorstelling gewoon door.*

De baby’s wiebelen en wiegen rustig samen met papa en mama op zwierende walsjes. De brommende beer van de cello maakt je aan het lachen. Je baby speelt met de rammelaar mee op de vrolijke vioolmuziek en valt in een heerlijke slaap op de zachte tonen van het toverspeeldoosje.

Krulmuziek brengt klassieke muziek concerten voor de allerjongsten. De basis is het strijktrio dat bestaat uit viool, altviool en cello. Muzikanten Hester Verhoeff, Zdenka Procházková en Sebastiaan van den Bergh hebben alle drie hun sporen verdiend in verschillende ensembles, in orkesten en het lesgeven aan jonge kinderen en vinden elkaar in deze prachtige strijkersbezetting. De musici en de kinderen spelen samen kiekeboe, maken muzikale grapjes en dansen op muziek van Vivaldi, Délibes, Beethoven, Rameau en vele andere grote componisten. Op een speelse manier ervaren kinderen en hun ouders hoe klassieke muziek zowel vrolijk, betoverend, kalmerend én opzwepend kan zijn.

De afwisseling tussen prachtige klassieke muziek, stilte, klankkleuren, luisteren en interactie maakt het babyconcert tot een rustgevende, maar toch ook een actieve ervaring voor baby’s van 0 tot 1,5 jaar.

Met muziek kun je niet vroeg genoeg beginnen!

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie leest u op onze speciale informatiepagina.
------------------