Henry van Loon

Onze Henry (reprise) Genre: Cabaret

*Deze voorstelling is helaas geannuleerd. Bezoekers hebben bericht gehad.*

Vorig seizoen speelde Henry, inmiddels razend populair als de conciërge in “De Luizenmoeder”, de voorstelling Onze Henry twee maal voor een uitverkochte kleine zaal. Daarom komt hij nogmaals, nu in de grote zaal!

Je bedenkt het niet maar je ziet het wel degelijk, waardoor je na afloop met een parelmoeren glans naar buiten treedt en hoofdschuddend tegen je tijdelijke bedpartner fluistert: ‘Dat was nu echt weer iets voor onze Henry.’ In deze persoonlijke voorstelling zoomt Henry in op zijn Brabantse roots met ontroerende liedjes en even hilarische als fidele bespiegelingen.  

Onze Henry is alweer de vijfde theatershow van de virtuoze comedian en acteur Henry van Loon (Oirschot, 1982). Begin 2019 schitterde hij in het tweede seizoen van De Luizenmoeder èn in maar liefst 21 hoofdrollen in de komische Videolandserie Random Shit.

De landelijke kranten waren het eens. NRC , Telegraaf, Trouw en Volkskrant gaven 'Onze Henry' allemaal 4 sterren. Tijd om zelf te komen kijken!

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie leest u op onze speciale informatiepagina.
------------------


Recensiequotes

  • NRC "Stoere praat en oprecht verdriet zijn in balans"
  • AD "Henry van Loon maakt diepe indruk en verbreedt zijn stijl"
  • de Volkskrant "Henry van Loon wisselt maffe verhalen en treffende imitaties af met liefdevolle verhalen over zijn ouders"
  • Trouw "Sterke performer schept aangename verwarring"
  • de Telegraaf "Van Loon vermengd absurdisme met een zeer oprechte rode draad over dat wat echt telt in het leven. En dat zorgt voor een interessante verdiepingsslag"
  • het Parool "‘Van Loon heeft een virtuoze techniek, die iedere voorstelling beter wordt"
  • Theaterkrant "Henry van Loon heeft een programma gemaakt waarin hij zijn unieke stijl, vol surrealisme, geouwehoer, en houterige botheid, combineert met warme herinneringen aan zijn moeder"
  • Scenes.nl "Hilarisch en intiem tegelijk"