Hehobros On Tour

Pepijn Schoneveld en Kevin Hassing Genre: Cabaret

Na het grote succes van hun internetserie gaan de Hehobros het theater in. Pepijn Schoneveld (Feuten, Toren C), en Kevin Hassing (GTST) zijn twee beste vrienden van in de dertig. De een hetero, de ander homo. 

Kevin is de rustige, wijze en enigszins cynische homo en Pepijn de hysterische, angstige en wispelturige hetero. Samen bespreken ze alles. En dan bedoelen we: alles. Van de verschillen en overeenkomsten in hun relaties tot de intiemste details van hun seksleven. Deze gesprekken leveren meedogenloze grappen, knallende ruzies en openhartige ontboezemingen op.

De voorstelling bestaat uit sketches, liedjes, acts, (als het aan Kevin ligt) een dansje en (als het aan Pepijn ligt) een flinke dosis publieksparticipatie.

Met Leopold Witte als regisseur, stellen de mannen de problemen van hun generatie genadeloos aan de kaak. Hierin zullen ze zichzelf en elkaar niet sparen.

“Na het zien van de internetserie wilde ik niets liever dan deze twee talentvolle jonge makers begeleiden met hun gezamenlijke theaterdebuut” - Leopold Witte

Millennial Proof
Deze show is 'Millennial Proof': speciaal geselecteerd door twintigers, voor twintigers. Toegankelijke shows gemaakt door jonge theatermakers met nieuwe ideeën. Fijne sfeer, lekkere muziek, een hapje en een drankje. Speciaal op de vrijdagavond geprogrammeerd, zodat je het weekend goed kunt beginnen.