Hans Dorrestijn

’t Houdt een keer op Genre: Cabaret

*Deze voorstelling is verplaatst van 20 oktober 2021 naar 19 oktober 2022. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht gehad.*

“In mijn laatste programma ’t Houdt een keer op wordt het voor de verandering een gezellige mix van kleine en grote rampspoed: de aftakeling, het verlies van vrienden en collega’s, digitale vervreemding, de stijgende temperaturen en het menselijk teveel.

Ik stel in ’t Houdt een keer op de hond en de paus medeverantwoordelijk voor de overbevolking. En de paus wordt natuurlijk ook aangeklaagd vanwege de eikenprocessierups. Ik onthul aan mijn publiek dat het insectenbestand is ingestort, maar dat binnenskamers de vliegenmepper zijn nut blijft bewijzen. Ik gooi de doodgemepte vliegen en muggen uit het raam. Dan hebben de zwaluwen er ook nog wat aan”, aldus Hans Dorrestijn zelf. Tot zover ’t Houdt een keer op

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie leest u op onze speciale informatiepagina.
------------------


Extra info

De Nacht van Dorrestijn (NTR)
Naar aanleiding van zijn 80e verjaardag sprak Gijs Groenteman in juni 2020 met Hans Dorrestijn. Aan de hand van 20 liedjes van Hans' hand loopt Gijs zijn leven en werk door. Kijk hier naar de uitzending.