Theater Rotterdam | Ro Theater

Hamlet - de familievøørstelling (8-88 jaar) Genre: Jeugd & Familie

De makers van Snorro, Woef Side Story, De Gelaarsde Poes en Lang en Gelukkig brengen het beroemdste stuk ter wereld – Hamlet van Shakespeare –als feestelijke familievoorstelling. Een theatraal feest vol haastverkledingen, kolderieke knokpartijen en swingende songs. 

Nog leuker! Om er een compleet familie-uitje van te maken, is er bij beide voorstellingen een buffet met lekkere kleine hapjes.  Kom gezellig met de hele familie eten en drinken in het Zaantheater, met een voorstelling als dessert.  

Het zit de Deense puberprins Hamlet niet echt mee. Hij raakt zijn pa kwijt, zijn oom trouwt met zijn moeder, zijn vriendinnetje Ophelia begrijpt hem niet meer en een aantal van z’n vrienden is echt niet meer te vertrouwen. Voeg daar een nachtelijk bezoek van een geestverschijning aan toe en je hebt een jonge prins die voor een flinke uitdaging staat. Van een vrolijke surfboy met goed haar, verandert hij in een sombermans met woedeuitbarstingen. En… we verklappen het alvast, bijna iedereen gaat dood. Maar geen zorgen: we houden het gezellig, want Pierlala en Ger Geraamte zijn jullie gastheren!

De Volkskrant gaf de voorstelling 4 sterren: "In Hamlet blijkt het vernuft van Theater Rotterdam: een feestje bouwen kunnen ze".

Theatertroep:
De Theatertroep is er ook: vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling ben je welkom om mee te spelen met het Koningsrebus-spel.
Op donderdagavond speelt de voorstelling extra vroeg, zodat de kinderen niet te laat naar bed hoeven! En extra gaaf is dat er in beide voorstellingen leerlingen meedoen van Dans! Zaanstad. 

Let op: vanaf 8 jaar!
Onze familievoorstellingen zijn altijd al geschikt geweest voor 8 plus. Vaak komen ouders of grootouders toch met jongere kinderen naar de voorstellingen. Bij Hamlet de familievøørstelling is dat niet gewenst. Hoewel ook Hamlet een soort sprookje is, kunnen kids onder de 8 beter een jaartje overslaan, want dit jaar wordt het allemaal net iets spannender en stoerder… 

Bij deze voorstelling bieden wij een klein buffet aan, waar u het volgende kunt verkrijgen:

- Saucijzen- of kaasbroodje € 2.75
- Pizzabroodje (vega) € 2.75
- Broodje hotdog € 2.75
- Tomatensoep € 3.50
- Quiche met spinazie en geitenkaas € 4.75

- Stuk fruit € 0.50
- Bio yoghurt framboos € 1.95
- Perenijsje € 0.60
- Raket ijsje € 0.80
- Cornetto € 2.00