Guilty Pleasures - powered by Powervrouwen

Peggy Vrijens, Kim Pieters, Ruben Heerenveen e.a. Genre: Theater & Toneel

Cola bij het ontbijt of te dure huizen zoeken op Funda: iedereen heeft guilty pleasures en die maken het leven een stuk leuker. Kom daarom ongegeneerd meezingen met liedjes van de Backstreet Boys en George Baker of met een operanummer als Nessun Dorma. Geniet van doldwaze scènes en dans mee met het Grote Foute Feest op het podium, dat daarna nog lang doorgaat in de foyer. Het ultieme vriendinnenuitje!

De Powervrouwen in een sprankelender, brutaler en stoerder jasje. Op zoek naar datgene waar ze zich het meest voor schamen, maar wat ze stiekem het allerlekkerst vinden. Met veelbelovende schrijvers Roos Schlikker (LINDA., Het Parool) en Erris van Ginkel (Dansen met de Vijand, Op een mooie Pinksterdag) én een gloednieuwe cast met o.a. operatalent Aylin Sezer en DJ Ruben Heerenveen met de ultrablauwe ogen.

De cast bestaat uit Peggy Vrijens (Soof: Een Nieuw Begin, Smeris, Julia’s Tango), Kim Pieters (Meiden van de Herengracht, Wie is de Mol), Ruben Heerenveen (My Name is Michael, Soul Brothers) operazangeres Aylin Sezer (Opera Spanga), en Milena Haverkamp (Vlucht HS13, Soof: Een Nieuw Begin, Toneelgroep Oostpool). Samen met regisseur Bruun Kuijt (Buurman & Buurman, The Play That Goes Wrong) gaan zij er sans gêne een feest van maken!

De pers over eerdere voorstellingen van Powervrouwen:

“Vrouwen (maar zeker ook mannen) met een gezonde dosis zelfspot zullen aan het veelzijdige Powervrouwen 2 een smakelijke en vermakelijke avond beleven”, **** De Telegraaf

“De Powervrouwen zijn geestig, inventief en ontroerend en hun revue is een verrassing”, **** Theaterkrant

Regie: Bruun Kuijt
Met: Peggy Vrijens, Kim Pieters, Ruben Heerenveen, Aylin Sezer en Milena Haverkamp
Tekst: Roos Schlikker en Erris van Ginkel