Guilty Pleasure Hits! met Radio 538

Afterparty met Radio 538 Die Verrückte Stunde Genre: Muziek

Iedereen kent ze: Guilty Pleasures. Liedjes die je luidkeels meezingt en waarbij stil zitten onmogelijk is. Een dijk van een liveband bestaande uit 5 muzikanten en 2 backingvocals brengt samen met frontman Pieter van der Zweep de grootste internationale Guilty Pleasures als ‘Never gonna give you up’, ‘Wake me up before you go-go’, ‘Wannabe’ en ‘Call me maybe’. Evenals de bekendste klassiekers van eigen bodem. Een feest der herkenning.

Schuif je schaamte opzij en geniet van een heerlijk avondje uit met na afloop een spetterende afterparty met 538 Die Verrückte Stunde.

Afterparty met Radio 538 Die Verrückte Stunde

538 Die Verrückte Stunde is super toll en biedt 100% feestgarantie. Geniet, samen met de deejays van Radio 538, tot sluitingstijd van nog meer kneiters die je schaamteloos meezingt. Wedden dat je ze allemaal kent.

538 Die Verrückte Stunde is de ultieme afsluiter van een absoluut muzikale topavond in het theater. Één ticket voor twee ultieme feestjes. Over ‘Guilty Pleasures’ gesproken.

De 10 populairste guilty pleasures

  1. 'Mambo No. 5' – Lou Bega
  2. 'Wake Me Up Before You Go Go' – Wham!
  3. 'My Sharona' – The Knack
  4. 'Don't Stop Believin' – Journey
  5. 'Cotton Eye Joe' – Rednex
  6. 'You Spin Me Round (Like a Record)' – Dead Or Alive
  7. 'Who Let The Dogs Out' – Baha Men
  8. 'Never Gonna Give You Up' – Rick Astley
  9. 'U Can't Touch This' – MC Hammer
  10. 'Call Me Maybe' – Carly Rae Jepsen

Extra info

*Deze voorstelling is verplaatst van 29 januari 2022 naar 22 oktober 2022. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht gehad.*

Producent: PRO Entertainment

Muzikanten: Pieter van der Zweep en band

Fotografie: Linda Douwsma