Zaantheater en FluXus presenteren

Gouden Dans Genre: Stadsprogrammering

Een bijzondere dansvoorstelling die onder unieke omstandigheden tot stand is gekomen. Gouden Dans is een project dat kunstencentrum FluXus en het Zaantheater samen met stichting Gouden Dans organiseren. Zaanse 60-plussers hebben dansles gevolgd en hard gewerkt aan een voorstelling. Heerlijke Cubaanse muziek en ritmes zorgen voor een swingend geheel. De verschillende dansen stralen van plezier en levenskracht, maar gaan ook over de ingewikkelde tijd waar we nu in leven.

Het is bijzonder dat ondanks alle beperkende maatregelen, deze groep is ontstaan en heeft doorgezet. Het was puzzelen om veilig met elkaar te kunnen dansen. Door de gedrevenheid en flexibiliteit van alle betrokkenen is dat gelukt. De liefde voor muziek, bewegen en samenwerken overwint altijd! Het resultaat presenteren we u daarom met grote trots.

Na afloop van de voorstelling is er voor publiek en de artiesten een gezellige nazit in Cubaanse sfeer, met live muziek van de band Del Norte.

Credits:
Choreografie:
Juliette van Ingen

Dansers:
Teake Jansonius
Donneke Jansonius
Marianne Breedt Bruijn
Settie Loggers
Conny Scholtes
Annelies Jacobs
Hanny Sybesma
Els Jetses
Anja van der Sluis
Ingris Maes
Jolanda Groenewoud
Emmy Licumahuwa
Nel Pical
Julia Licumahuwa
Martha Slort 
Anneke Fraij
Annie Abbenhues
Ans Wolkers
Marianne vd Eijden
Ank van der Helm
Yvonne Rooth
Nelleke Kooij 
Corrie van den Beld-de Boer
Marianne van Werven

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. In de zaal en foyer wordt 1,5 meter afstand tussen de huishoudens in acht genomen voor een veilig en prettig theaterbezoek. U hoeft van tevoren niet te worden getest. Meer informatie leest u op onze speciale informatiepagina.
------------------