Glenn Miller Orchestra

Jukebox Saturday Night Genre: Muziek

Het Glenn Miller Orchestra, onder leiding van Wil Salden, laat de Glenn Miller-sound in vele Europese landen voortleven. Dankzij het orkest is de swingsound meer dan tachtig jaar nadat Glenn Miller zijn band oprichtte, nog springlevend. Jukebox Saturday Night is naast de titel van het nieuwe programma ook de titel van een prachtig Glenn Miller-nummer, opgenomen in 1942. De magie van de gloriejaren van de swingmuziek komt tot leven in het Zaantheater. En ja, dat kan ook gewoon op zondagmiddag.

In 2017 is het tachtig jaar geleden dat Glenn Miller zijn eerste eigen band oprichtte. Tachtig jaar later is de swing sound nog steeds springlevend! Het Glenn Miller Orchestra onder leiding van Wil Salden is al meer dan 30 jaar DE band bij uitstek, die de Glenn Miller sound in vele Europese landen doet voortleven.

Proeverijmenu in MUZE-eten en drinken
Wilt u na afloop van de voorstelling samen nog even een hapje eten? Reserveer dan een menu in theaterrestaurant MUZE -eten en drinken. We bieden deze middag een Proeverijmenu voor slechts € 21,50 per persoon, waarbij we 6 gerechtjes serveren (een broodplankje,  koude en warme gerechten en een dessert). Deze zondag krijgt u ook nog een fles wijn cadeau om tijdens het diner te nuttigen! Komt de fles niet op dan krijgt u deze mee naar huis in een ‘take me home’ tasje (reservering minimaal 2 personen). U kunt dus ontspannen genieten en nog even gezellig napraten over de voorstelling.