Ghost Stories

Dé Westend klassieker Genre: Theater & Toneel

Deze voorstelling is al geweest.

De West End-hit Ghost Stories komt naar Nederland. Een 80-minuten durende achtbaan van spanning en huiveringwekkende momenten die wereldwijd al door ruim 500.000 bezoekers werd gezien. 

Dr. Kuiper, professor in parapsychologie, geeft een lezing over spookverhalen. Drie van de door hem verzamelde verhalen zijn hem in het bijzonder bijgebleven: dat van een nachtwaker, een jonge bestuurder en een zakenman die zijn eerste kind verwacht. Hebben die drie onverklaarbare ervaringen íets met elkaar te maken?

Gerrit-Jan, online marketeer bij het Zaantheater, heeft de voorstelling alvast bezocht en is enthousiast. "Vanaf de eerste seconde zit de spanning er al meteen goed in. Ook al is thiller/horror niet helemaal mijn ding, deze voorstelling is echt heel tof. De licht- en geluidseffecten zijn goed gedaan, de acteurs zijn fantastisch en ik heb nog niet eerder zo’n spannende voorstelling in het theater gezien."

Durf jij te boeken voor de leukste enge voorstelling die je ooit in het theater hebt gezien?

Verrassend, jong & scherp
Deze show is Verrassend, jong en scherp. Toegankelijke shows gemaakt door verrassende, jonge theatermakers met nieuwe ideeën en een scherpe blik. Fijne sfeer, lekkere muziek, een hapje en een drankje. Speciaal op de vrijdagavond geprogrammeerd, zodat je het weekend goed kunt beginnen. Bekijk hier alle voorstellingen die vallen onder 'Verrassend, jong & scherp'.


Recensiequotes

  • Theaterparadijs De acteurs leveren sterk spel en weten de spanning goed op te bouwen..

Extra info

Verrassend, jong & scherp

Cast
Professor filip Kuiper:
André Dongelmans
Tom van Dam: Laus Steenbeeke
Mark Buther: Huib Cluistra
Simon van den Heuvel: Alexander Brouwer