Generations - Help mijn dochter zingt opera

Janke Dekker en Amy Egbers Genre: Dinsdagmiddagserie

Musicalster Janke Dekker en haar dochter, operazangeres Amy Egbers, brengen samen een wervelend theaterconcert met de mooiste musical- en operaklassiekers. Elk heeft zo haar eigen muzikale voorkeur, maar met humor en ontroering proberen zij de generatiekloof te overwinnen.

Een avond lang genieten van muziek die ons al generaties lang betovert, gezongen door twee bijzondere zangeressen. Janke Dekker kan terugkijken op een lange carrière in de musicalwereld. Haar dochter Amy Egbers is net afgestudeerd aan het Fontys conservatorium in klassieke zang en muziektheater. Want het bloed kruipt wel…..maar toch altijd net een beetje anders dan voorzien.

In dit concert jagen ze elkaar met liefde de kast op en leren ze elkaar over hun zo uiteenlopende muziekvoorkeuren. Al zingend vinden ze de harmonie weer terug en weten ze de generatiekloof te overbruggen. Want mooie muziek is mooie muziek, welk label je er ook op plakt. De dames worden op de piano begeleid door Eelco Menkveld.

Dinsdagmiddagserie
Deze voorstelling is onderdeel van onze Dinsdagmiddagserie. Kies 6, 9 of 12 middagen uit geselecteerde voorstellingen en ontvang een aantrekkelijke korting op uw tickets. Zo bent u verzekerd van een aantal mooie middagen theater. Bekijk de voorstellingen van de Dinsdagmiddagserie

Bestel hier uw Dinsdagmiddagserie 


Extra info