Geel (vanaf 2 jaar) - Familiefestival KLEURRIJK

Mime wave Genre: Jeugd & Familie

Deze voorstelling is al geweest.

Voor deze voorstelling mag je naar een plek waar je anders nooit komt. Het publiek zit namelijk rondom het speelvlak óp het toneel van de grote zaal. 

Hier bevindt zich een gele wereld, waar alles, maar dan ook echt alles, geel is. Zelfs de bezoekers zitten op gele kussentjes. Met mime, livemuziek en animaties wordt het publiek meegenomen door een geel meisje en een gele muzikant in een gele wereld. Tot er een blauw meisje met een blauwe koffer verschijnt. Dat hoort natuurlijk niet! Tot ze ontdekken dat ze met geel en blauw groen krijgen en zo uiteindelijk een kleurrijke wereld creëren.  

Familiefestival Kleurrijk
Deze voorstelling is onderdeel van het Familiefestival KLEURRIJK. Tijdens het Familiefestival KLEURRIJK kraakt en knispert het in het Zaantheater van de levende kunst. Wie een toegangskaartje heeft voor de voorstelling, kan voor of na de voorstelling genieten van alles wat er in de foyer te beleven is. Altijd al willen weten hoe een gele driehoek beweegt? Of wat voor geluid een rode cirkel maakt? In onze foyer maak je samen met je (groot)ouders spelenderwijs kennis met de wereld van kleuren, vormen en figuren. Een unieke belevenis waarin iedereen naar hartenlust kan ontdekken, spelen en bouwen. Lees hier meer over het Familiefestival KLEURRIJK.

Voorstellingen tijdens het Familiefestival KLEURRIJK
Tijdens deze middag kunt u tevens een andere voorstellingen bezoeken. Kaarten voor deze voorstelling kunt u apart boeken via onderstaande link.

*Wilt u beiden voorstellingen bezoeken tijden het festival, dan kunt u het beste kaarten boeken voor 'Geel' van 11.45 uur en 'Het Grote Kleurenballet' van 10.15 uur.

Serie Jeugdtheater
Deze voorstelling is onderdeel van de Serie Jeugdtheater. Kies drie of vijf voorstellingen uit het lijstje geselecteerde voorstellingen en ontvang een mooie korting op uw tickets. Zo bent u verzekerd van een aantal vrolijke theaterbelevenissen voor jong en oud. Bekijk alle voorstellingen in de Serie Jeugdtheater

Bestel hier uw Serie Jeugdtheater

 


Recensiequotes

  • Alles klopt tot in de details: de gele gitaar van muzikant en componist Thijs Felperlaan, de gele veters van mimespeelster Anastasiia Liubchenko. - Theaterkrant

Extra info

Jeugdtheaterserie