Funda Müjde

Funda draait door (reprise) Genre: Cabaret

De Zaanse actrice en cabaretière Funda Müjde speelde vorig jaar zo’n mooie voorstelling voor een volledig uitverkochte kleine zaal, dat we haar diezelfde avond hebben gevraagd dit seizoen terug te komen. Dat doet ze met veel plezier.

Funda wil namelijk zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met het Funda–Mentalisme! Luister jij naar de seintjes die je krijgt in het leven? Een emotie duurt 90 seconden, waarom kiezen we ervoor om erin te blijven hangen? Zit gevangenschap in ons hoofd? 

Geniet van een voorstelling over de reis van haar leven. Over lopen en fietsen. Over bergen en dalen, doorgaan en stoppen. Over familie en hypocrisie. Over zelfkennis, denken in mogelijkheden en nú doen i.p.v. later. Geen ‘stel dat’ en ‘als dan’. Want hoe dan ook: Funda Draait Door. Een ontroerende, positieve voorstelling waarin veel te lachen valt. 

Funda Müjde (o.a. bekend van GTST, Vrouwenvleugel, Zeg ‘ns AAA, Medisch Centrum West en vele columns in de Telegraaf) maakt een comeback in het theater! In 2007 overleefde zij een ernstig ongeluk waardoor ze in een rolstoel belandde. De actrice, cabaretière en columniste besloot haar beperking met enorme levenskracht te lijft te gaan en fietste 3800 km in 89 dagen met een handbike van Amsterdam naar Istanbul.