Fun Home

OpusOne - met o.a. Renée van Wegberg en Ad Knippels Genre: Musical

Met negen nominaties en drie gewonnen Musical Awards waaronder die van ‘Beste Kleine Musical’ was Fun Home dé musicalsensatie van 2019. Fun Home beschrijft op indringende wijze het coming-out verhaal van Alison Bechdel en de complexe verhouding met haar vader binnen een disfunctioneel gezin. Een absolute must see voor alle musicalliefhebbers.

“Laat een diepe indruk achter” – Parool

Het verhaal speelt zich af in het hedendaagse Pennsylvania met flashbacks naar het recente verleden en vertelt over de bijzondere relatie tussen Alison en haar vader. Alison ontdekt lesbisch te zijn. Wanneer zij zich tot haar vader wendt voor steun, stuit zij op een muur. Haar vader blijkt zelf homoseksueel te zijn, maar is nooit uit de kast gekomen. Zo zet haar coming-out zíjn leven op losse schroeven.

Met in de hoofdrollen Renée van Wegberg, Ad Knippels, Dominique de Bont, Mitch Wolterink e.a.

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie leest u op onze speciale informatiepagina.
------------------


Extra info

     Logo Zaanpride

Samen naar het theater met De Zaanse Regenboog
Wilt u graag naar een voorstelling maar liever niet alleen of vindt u het gewoon leuk om samen met een groepje te gaan. Geef u dan op voor de Film en Theater appgroep van de Zaanse Regenboog. In de app worden film- en theatervoorstellingen(LHBTIQ+ gerelateerd) in Zaanstad gedeeld. U kunt aangeven of en wanneer u naar de film/theater wilt en andere sluiten zich daar geregeld bij aan. Ook een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen. Wilt u een keer mee: mail uw naam en 06-nummer naar dezaanseregenboog@gmail.com en join the club!

Deze voorstelling vindt plaatst tijdens ZaanPride 2022. Voor meer informatie over ZaanPride klik hier.