Fred van Leer (reprise)

Leer van Fred LIVE Genre: Show

*Deze voorstelling is verplaatst van 7 mei 2021 naar 11 oktober 2021. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht gehad.*

“Het feit dat je de jurk past, wil nog niet zeggen dat het je maat is.” De bekendste stylist van de Nederlandse tv komt naar het Zaantheater. Verzamel je moeder, dochters, zussen en vriendinnen en kom naar deze show. Leer van Fred Live wordt een hilarische avond uit voor alle vrouwen die the do’s and dont’s willen weten op het gebied van kleding. Je krijgt tips en tricks en mag wellicht ook je eigen verhaal vertellen. Fred - stylist van presentatrices en artiesten - luistert en adviseert.

Op dit moment is Fred de bekendste stylist van de Nederlandse televisie, was jarenlang coach van Hollands Next Top Model. Hij kleedt presentatrices en artiesten. Heeft zijn eigen YouTube-kanaal. Leren van Fred deden duizenden enthousiaste vrouwen tijdens zijn workshops op o.a. het LINDA.festival en Share a Perfect Day. En dat inspireerde Fred van Leer om het theater in te gaan. Zodat elke Nederlandse vrouw kan leren van Fred van Leer.

GENIET EEN AVOND LANG VAN DE HEERLIJKSTE HAPJES
Maak uw avond helemaal compleet met een Vriendinnenarrangement' bestaande uit:
♦ een speciaal voor u gereserveerde tafel in de Theaterbar gedurende de hele avond;
♦ voor aanvang van de voorstelling ontvangst met koffie of thee en gebak;
♦ Na afloop van de voorstelling een borrelplank met diverse hartige lekkernijen geserveerd bij uw pauzedrankje (servicekosten).

U betaalt hiervoor slechts € 11,75 p.p. (exclusief overige drankjes).

Reserveer snel, want op=op!


Recensiequotes

  • Theaterparadijs “Zijn theaterdebuut-voorstelling is een absolute aanrader en een voorstelling waarvoor ik het liefst eenmalig een zesde ster in ons classificatiesysteem in het leven zou roepen.”

Extra info

Uit met vriendinnen