Zoomvoorstelling Fred Delfgaauw & Sjaak Bral

Koffiehuis De Ooievaar Genre: Theater & Toneel

Na het succes van de eerdere online voorstellingen trakteren wij u op een nieuwe online voorstelling via Zoom. Op dinsdagmiddag 25 mei kijken we gezamenlijk via videoplatform Zoom naar de registratie van 'Koffiehuis De Ooievaar' met Fred Delfgaauw en Sjaak Bral. Programmeur Kim Muller heet u vooraf welkom en na afloop schuiven beide heren hoogstpersoonlijk aan voor een nagesprek en het beantwoorden van al uw vragen. Meld u kosteloos aan en ontvang op de dag van de voorstelling een e-mail met persoonlijke link naar de bijeenkomst. 

Fred Delfgaauw is de populairste theatermaker van Theater op de Dinsdagmiddag. Bijna ieder jaar speelt hij een voorstelling bij ons op de dinsdagmiddag en vrijwel altijd is deze helemaal uitverkocht. ‘Koffiehuis De Ooievaar’ (AD, ****) is een voorstelling die nog niet eerder in de Dinsdagmiddagserie te zien is geweest. 

Twee broers.
Een Vechter en een Ziener.
Twee werelden.
De ene laat je denken de ander laat je lachen.
Ze zeggen hun bestaan op de kermis vaarwel.

Om de erfenis van vader op te halen.
Die ligt verborgen in zijn koffiehuis.
Het koffiehuis blijkt de doos van Pandora te zijn.
Een verhaal dat moet worden verteld.
Niets is wat het lijkt.
Verleden, heden en toekomst raken verstrikt.
De erfenis is niet wat ze dachten
maar wel wat het zou moeten zijn.
Een magisch realistische voorstelling
waarbij twee totaal verschillende theatermakers
voortdurend in elkaars vaarwater zitten.

Eén aanmelding is voor één huishouden. Op dinsdag 25 mei ontvangt u een e-mail met persoonlijke link naar de bijeenkomst. Heeft u zich aangemeld voor deze voorstelling? Neem dan even de tijd om onze handleiding door te nemen zodat u optimaal kunt genieten van deze unieke Zoombeleving.