Faulty Towers

The Dining Experience Genre: Show

Faulty Towers The Dining Experience komt terug naar Zaandam! Van vrijdag 11 t/m dinsdag 15 januari wordt onze kleine zaal omgetoverd tot een heus restaurant. En niet zomaar een restaurant: het restaurant waar u bediend wordt door Sybil, Basil en Manuel, het illustere trio uit één van de beste televisiekomedies ooit: Fawlty Towers. 

Na het gigantische succes op het Melbourne Festival, het Adelaide Festival en het Edinburgh Festival is Faulty Towers The Dining Experience nu weer terug in Nederland. De nooit opgenomen dertiende aflevering voor televisie wordt werkelijkheid in het theater. U gaat dineren in het 'hotel' en laat u bedienen door ‘s werelds beste imitatoren van het illustere trio. Zij sleuren u mee in de hilarische wereld van het hotel- en restaurantwezen. Geniet van de chaos, hilariteit en herkenbaarheid met Sybil, Basil en Manuel in het grappigste restaurant van de stad!

Please wait to be seated and ... don’t mention the war…!!! 

Menu:
Gebonden mosterdsoep

             *****

Pompoentaartje met kruiden crème fraîche
               of
Varkenshaas met champignonsaus
               of
Zalm met een beurre blanc saus

NB: De hoofdgerechten worden geserveerd met een aardappeltaartje en seizoensgroenten.

            *****

Banaan-karamel dessert

Wijnaanbieding: 
Een fles huiswijn rood of wit en een grote fles Sourcy blauw of rood voor € 21,00.
Als extra service bieden wij u de “take me home”-tas aan bij deze aanbieding. Indien de fles wijn niet leeg gaat, kunt u deze mee naar huis nemen.