Erik van Muiswinkel

Buigt Allen Mee Voor Drs. P (reprise) Genre: Theater op de Dinsdagmiddag

*Deze voorstelling is verplaatst van dinsdag 13 april 2021 naar maandag 31 mei 2021. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht gehad.*

De Nederlandse kleinkunst, ja, de Nederlandse taal was zonder woordtovenaar Drs. P beslist niet dezelfde geweest. Zijn honderdste geboortejaar was voor Van Muiswinkel aanleiding om zijn held met een voorstelling te eren.

“Wat Van Muiswinkel doet, begeleid door pianist Guus van Marwijk en gitarist (én technicus) Paul Remmelts, is geraffineerd."(...) "Bovenal is het een wonderschone ode aan een man die we node missen in het bekende gekrakeel.” (NRC****)

Buigt Allen Mee Voor Drs. P is door de pers met lovende recensies beloond. Intiem, ironisch, verwarrend en om te huilen van het lachen. Onder de muzikale leiding van pianovirtuoos Guus van Marwijk. Uw laatste kans om het eerbetoon aan de woordkunstenaar te ervaren.

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie leest u op onze speciale informatiepagina.
------------------

 


Extra info

Theater op de Dinsdagmiddag 
Deze voorstelling is onderdeel van Theater op de Dinsdagmiddag.