Eric van Sauers

De Lief en Leed Tour Genre: Cabaret

Eric van Sauers excelleert in een stijl die rauw en ruw is, oprecht en ongelooflijk grappig. Na het zeer succesvolle en fascinerende programma Ontroert komt van Sauers nu om met liefde het leed te delen. Komisch. Meeslepend. Urgent. Comedy recht uit het hart.

Eric van Sauers heeft zich ontpopt tot een van de beste verhalenvertellers van dit moment. Zijn verhalen zijn hilarisch, ze schuren, ontroeren en zijn soms ook gevaarlijk. Niet zelden zul je ze nooit van je leven vergeten. Hij Van Sauers excelleert in een stijl die rauw en ruw is, oprecht en ongelooflijk grappig. 

Eric van Sauers was al gepokt en gemazeld in het stand-up comedycollectief  Comedytrain toen hij vanaf de jaren negentig met zijn cabaretvoorstellingen de theaters veroverde. Na het zeer succesvolle en fascinerende programma Ontroert komt hij nu om met liefde het leed te delen.

“Het is een genot om hem te horen praten over hoe hij zich verheugt op zo’n bifiworstje. Of over de volstrekte lulligheid van de ruzies bij hem thuis en wat hij doet om weer in een goed blaadje te komen bij zijn vrouw. (…) Zijn standpunten zijn tegendraads en verfrissend.” - aldus het Parool (***) 

Credits
Tekst en spel: Eric van Sauers 
Regie: Koos Terpstra
Decor en techniek: Maarten Klinkenbijl
Licht: Ido Koppenaal
Foto affiche: Marco Lap / Roland Feith
Scènefoto: Jaap Reedijk
Productie: Bunker Theaterzaken