Enkele Reis

Bram van der Vlugt, Trudy Labij, Wieteke van Dort e.a. Genre: Theater & Toneel

Een thrillerschrijfster en haar zus zien een enkele reis naar een tehuis als hun ergste nachtmerrie en willen een aftakelingsproces koste wat kost voorkomen.

Ze schakelen een sinistere heer in om ze te helpen bij hun laatste wens, maar zodra hij arriveert ontstaat er een opeenvolging van vreemde gebeurtenissen die niemand voor mogelijk had gehouden. Een must-see voor liefhebbers van Britse detectives, geschreven door Lex Passchier (Thriller Theater) en geregisseerd door Bruun Kuijt.

Samen Uit Salon
Voor wie liever niet alleen naar het theater gaat maar geen theatermaatje heeft, is er in het Zaantheater de Samen Uit Salon. Gastvrouw Ria Kee zorgt er nu al voor het achtste seizoen voor dat vele theaterliefhebbers samen een gezellige avond hebben met een mooie voorstelling. 

De Samen Uit Salon werkt heel simpel. U koopt een kaartje voor de voorstelling en vanaf een uur voor aanvang bent u welkom voor een gratis kopje koffie of thee en iets lekkers. Na afloop van de voorstelling praat u nog even met elkaar na in de foyer of aan de Theaterbar. Klik hier voor meer informatie en andere voorstellingen waarbij de Samen Uit Salon aanwezig is.

U hoeft zich voor de Samen Uit Salon niet op te geven; kom gewoon gezellig langs!