Enkele Reis

Bram van der Vlugt, Trudy Labij, Wieteke van Dort e.a. Genre: Theater & Toneel

Deze voorstelling is al geweest.

Een thrillerschrijfster en haar zus zien een enkele reis naar een tehuis als hun ergste nachtmerrie en willen een aftakelingsproces koste wat het kost voorkomen.

Ze schakelen een sinistere heer in om ze te helpen bij hun laatste wens, maar zodra hij arriveert ontstaat er een opeenvolging van vreemde gebeurtenissen die niemand voor mogelijk had gehouden. Alles blijkt steeds weer anders dan gedacht en hoe het afloopt is tot aan het verrassende einde toe, niet te voorspellen. Een must-see voor liefhebbers van Britse detectives.  

Theatercoryfeeën Bram van der Vlugt, Trudy Labij en Wieteke van Dort staan samen op het toneel in deze thrillerkomedie Enkele Reis. Lex Passchier, bekend van tv-series als MoordvrouwDe 12 van Oldenheim en zijn eigen Thriller Theater, schreef deze intrigerende voorstelling die gaat over de regie in handen willen houden over je eigen leven. De regie is in handen van Bruun Kuijt. 

Samen Uit Salon
Voor wie liever niet alleen naar het theater gaat maar geen theatermaatje heeft, is er in het Zaantheater de Samen Uit Salon. Gastvrouw Ria Kee zorgt er nu al voor het achtste seizoen voor dat vele theaterliefhebbers samen een gezellige avond hebben met een mooie voorstelling. 

De Samen Uit Salon werkt heel simpel. U koopt een kaartje voor de voorstelling en vanaf een uur voor aanvang bent u welkom voor een gratis kopje koffie of thee en iets lekkers. Na afloop van de voorstelling praat u nog even met elkaar na in de foyer of aan de Theaterbar. Klik hier voor meer informatie en andere voorstellingen waarbij de Samen Uit Salon aanwezig is.

U hoeft zich voor de Samen Uit Salon niet op te geven; kom gewoon gezellig langs!


Recensiequotes

  • Trouw "Bomvol geestige ontwikkelingen en dubbele lagen"
  • Theaterkrant "Spannend, snel en verrassend... glorieuze suspence"
  • Telegraaf "Drie 'oude rotten' in het vak maken van Enkele Reis een feest"

Extra info