Edsilia Rombley

The Piano Ballads & More Genre: Muziek

Edsilia Rombley staat voor onovertroffen veelzijdigheid. Haar nieuwe show ‘The Piano Ballads & More’ is een aaneenschakeling van prachtige liedjes, gebracht vanuit een verrassend kleine setting. Edsilia wisselt eigen nummers af met geweldige covers die zij op sprankelende wijze weet om te toveren tot een eigen geluid. Haar persoonlijke anekdotes, gevoel voor humor en de interactie met het publiek maken ‘The Piano Ballads & More’ tot een intense show die ontroert en vermaakt.

Edsilia: “Ik wil heel graag een show maken waarin ik het publiek meer van mezelf kan laten zien en de mensen op die manier een mooie avond kan geven. De sfeer van theater past daar perfect bij. Dichtbij de mensen zodat iedereen voelt wat muziek kan doen.”

Tijdens dit theaterconcert zingt Edsilia ook haar nieuwe single Weak. De single is het eerste nummer van het nieuwe album: The Piano Ballads – Volume 2, en één van de verrassende liedjes op de setlist van deze theatertour.

Soul, R&B, Jazz, Pop. Up tempo, slow. Nederlandse theatertours of Internationale allure op het Eurovisie Songfestival. Edsilia Rombley staat voor onovertroffen veelzijdigheid. Ze zingt net zo makkelijk Nederlands- als Engelstalige songs en wisselt haar theatertours af met tv-optredens.

Met haar laatste theatertour Mama Sings stond Edsilia in meer dan 30 theaters door heel Nederland. In 2017 ging haar kinderwens om danseres te worden in vervulling tijdens haar deelname aan de televisieshow Dance Dance Dance. In 2018 stond zij voor het vijfde jaar op rij meerdere avonden in de Ziggo Dome als een van de Ladies of Soul.