Drumdrumdrum

Banwakaboom (vanaf 4 jaar) Genre: Jeugd & Familie

Geniet van spetterende percussiesolo’s en meezingers in een typisch Caribisch jasje. Drumdrumdrum speelt de leukste en energiekste liedjes voor jou op het Grote Avonturenfestival. En natuurlijk mag iedereen meedansen, -spelen en -zingen! “Alsof de Antilliaanse eilanden even in Noord-Holland zijn neergestreken,” schreef het Noordhollands Dagblad.

In deze ‘greatest hits’ geniet je opnieuw van de spetterende percussiesolo’s en meezingers in een typisch Caribisch jasje dat je van Drumdrumdrum gewend bent. En natuurlijk mag iedereen ook weer meedansen, -spelen en -zingen met de swingende versies van o.a. ‘De wielen van de bus’, ‘We maken een kringetje’ en succesnummer ‘Happy als ik dans’.

De familieconcerten van Drumdrumdrum zijn doorspekt met ritme, percussie en humor. Alle muziekliefhebbertjes mogen meedoen en maken op die manier kennis met o.a. de cajon, de timba, body percussion en vergeet vooral de BOOMOPHONE niet, het kleurrijke, door Drumdrumdrum zèlf ontworpen instrument!

Een voorstelling van Drumdrumdrum betekent swingen, meedoen en nog meer swingen! Een spetterend concert voor de hele familie!

Het Grote Avonturenfestival
Kleine en grote avonturiers: opgelet! Tijdens het Grote Avonturenfestival valt er in alle hoeken en gaten van het Zaantheater iets te beleven. Je kunt gratis binnenlopen en meedoen aan allerlei workshops: toneelspelen, dansen, knutselen, er is te veel om op te noemen.  Ook zijn er allerlei lekkere versnaperingen verkrijgbaar: een kidsbox met lekkers en een verrassing, limonade met een donut, fruit, gebak en saucijzen- en kaasbroodjes. Natuurlijk zijn er ook voorstellingen te zien. Die kosten maar € 3,50 of € 5. Kom je ook? Zien we je vanmiddag?