Dolly Dots

Sisters on tour Genre: Muziek

*Deze voorstelling is door het grote aantal verkochte kaarten en de beperkte zaalcapaciteit i.v.m. de overheidsmaatregelen een jaar verplaatst van woensdag 30 september 2020 naar dinsdag 28 september 2021. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht gehad.*

Er gaat geen dag voorbij in hun leven zonder dat iemand over de Dots begint om vervolgens hún herinneringen te delen. Daarna komt altijd de vraag: ’wanneer gaan jullie weer eens optreden?’

Na de succesvolle reünie in 2007 en 2008 met uitverkochte Ahoyconcerten en een tour door alle concerthallen, overleed Ria in 2009 na een ziekbed. Daarmee was het klaar, vonden ze. Een voor allen, allen voor een. Maar in 2016 traden ze toch weer eens kort op bij de Toppers in de Arena en dat bleek hartverwarmend leuk.

En dus komen de Dolly Dots volgend seizoen terug naar de Nederlandse theaters! Vele hits zullen voorbij komen maar deze keer willen de Dolly Dots ook het verhaal achter het succes vertellen. Hoe was het om een Dolly Dot te zijn? Wat gebeurde er achter de schermen en hoe gingen ze er mee om? Waar de Dolly Dots ook terecht kwamen en wat ze ook deden; het was altijd een krankzinnig circus waarin ze terechtkwamen. Als groep waren ze een bezienswaardigheid en samen groeiden ze op in een glazen kooi. Ze waren op zichzelf aangewezen. Gelukkig hadden ze elkaar en maakten er altijd wat van.

GENIET EEN AVOND LANG VAN DE HEERLIJKSTE HAPJES
Maak uw Dolly Dots-avond compleet met het 'Vriendinnenarrangement' bestaande uit:
♦ Een speciaal voor u gereserveerde tafel in de Theaterbar gedurende de hele avond,
♦ Voor aanvang van de voorstelling ontvangst met koffie/thee en Tony Chocolonely-chocolade,
♦ Een luxe hapje tijdens de pauze,
♦ Na afloop van de voorstelling een borrelplankje met diverse hartige lekkernijen en een drankje uit het Hollands assortiment.
Prijs: € 12,50 p.p. (exclusief overige drankjes)

Boek snel want op=op!

Het belooft een intieme, muzikale avond te worden waarin de voormalig tieneridolen met veel zelfspot terugkijken naar die bijzondere tijd met elkaar.


Extra info

Producent: Senf Producties i.s.m. Ambassadors Of Entertainment
Met: Dolly Dots: Patty Zomer, Angela Groothuizen, Esther Oosterbeek, Anita Heilker en Angéla Kramers