Dirk Scheele & Band (vanaf 2 jaar)

Nationaal Theaterweekend 2020 Genre: Jeugd & Familie

Het Zaantheater doet voor het vijfde jaar mee aan het Nationaal Theaterweekend. Tijdens dit weekend viert Nederland het theater met vele verrassende voorstellingen en gratis activiteiten. Samen met nog ongeveer 70 theaters laten we zien hoe mooi, magische, spannend het theater is! 

Dirk Scheele komt weer met een groot meezingfeest. Dit keer zingt hij grote oud-Hollandse hits als ‘Ik zag twee beren’, ‘Op een grote paddenstoel’, ‘Cowboy Billie Boem’ en ‘Helikopter’ Wat dacht je van ‘Hoofd, schouders, knie en teen’ in een swingende funk- en skaversie en ‘In de maneschijn’ in een fluisterversie? Of ‘Ik heb een tante in Marokko’ in een medley van een paar kinderliedjes uit andere culturen? In een groot meezingfeest speelt Dirk samen met een spetterende liveband de allerleukste oud-Hollandse liedjes, maar dan natuurlijk helemaal op z’n Dirks. Kom je ook meezingen?

Dirk Scheele zingt al 25 jaar zijn eigen kinderliedjes en heeft inmiddels al zo’n 400 nummers geschreven, waaronder een aantal grote kinderhits zoals Lieveheersbeestje, Ik loop als een beer en De fruitshake. Tijd om eens in de geschiedenis te duiken! In een groot meezingfeest voor jong en oud speelt Dirk samen met een spetterende liveband de allerleukste oud-Hollandse liedjes, maar dan natuurlijk helemaal op z’n Dirks.

Voorstellingen voor € 10*
De kaarten voor de voorstellingen tijdens het Nationale Theaterweekend. Voor de voorstellingen betaalt u dit weekend een speciale theaterweekendprijs van € 10* per kaart, voor de voorstelling op zondagmiddag in de Forbozaal slechts € 5*. Zo kunt u uw vrienden en familie nog makkelijker overtuigen van uw liefde voor theater. 

Kijk hier voor alle voorstellingen.

Kijk hier voor meer informatie over het Nationaal Theaterweekend.

*Exclusief pauzedrankje en garderobe.


Extra info

Nationaal Theaterweekend
Kaarten exclusief pauzedrankje en garderobe