Denise Jannah

Soul, Jazz & Blues Genre: Muziek

Denise Jannah toerde samen met de groten der aarde langs internationale podia en was de afgelopen jaren zeer succesvol in de theaters met haar odes aan Ella Fitzgerald en Mahalia Jackson. Haar nieuwe theaterprogramma is een heerlijke mix van soul, jazz en blues.

Naast eigen werk brengt zij met haar band gevarieerd repertoire van o.a. Roberta Flack, Dionne Warwicke, Etta James, Gladys Knight en Stevie Wonder. Neem plaats in haar club en geniet van dit luchtige en toegankelijke programma: soulful met een twist of jazz en de bounce of the blues!

Samen met de groten der aarde toerde ze langs internationale podia, zowel met haar eigen Denise Jannah Quartet/Quintet maar ook als graag geziene gast bij orkesten van naam zoals de Carnegie Hall Jazz Band en de Bob Belden Big Band (USA), Big Band No Comment (Belgorod, Rusland) en de Bulgaria Radio Big Band. Zij speelde in de beste Jazzclubs en op vele festivals van naam. In 2000 kreeg zij tijdens één van haar vele North Sea Jazz optredens de Edison Publiek Award uitgereikt, gevolgd door de Meer Jazz  in 2011: mijlpalen in haar carrière, naast ook  nog awards in Servië en Bulgarije.

Momenteel zingt Denise Jannah nog steeds over de hele wereld en blijft een graag geziene gast op festivals en in clubs.