De Toneelmakerij

Snowflake Genre: Jeugd & Familie

Paul Knieriem en Daniël van Klaveren maken een multimedia-theaterstuk over zes jongeren. Nietsvermoedend staan vijf jonge mensen in de stilte voor een sneeuwstorm die zijn weerga niet kent. 

Snowflake* is een bloedstollende whodunnit in het theater. Ongeschikt voor huilers, crybabies en bange millenials. Ongeschikt voor snowflakes dus.

Nietsvermoedend staan acht jonge mensen in de stilte voor een sneeuwstorm die zijn weerga niet kent. Sofie leert zo snel mogelijk Koreaans (S ♥ K-pop), Nada experimenteert met dickpics en pussyplaatjes, Jessie heeft 150k volgers (en 1 echte vriend), Samy moet bewijzen dat hij een ‘echte man’ is (hoe dan?), Felix zoekt hulp (maar niemand hoort hem), Ezra is online opzoek naar zijn grote liefde, Job is een oppertrol en Fay weet het zeker, zij wordt de nieuwe Edward Snowden.

Het zijn allemaal snowflakes: kwetsbaar voor comments, ranking, shaming. Ze kennen elkaar, maar hebben zonder dat ze het van elkaar weten allemaal hetzelfde mysterieuze contact in hun telefoon staan: Red Rabbit. Wie is dit? Waarom weet hij zoveel? En wat gebeurt er als je niet naar hem luistert

#huiliehuilie #crybaby #snowflake #haterswillbehaters #whining #milennials #generationsnowflake

*Snowflake was de belediging van het jaar 2016. Een snowflake is een gevoelig tiepje, niet bestand tegen andere meningen dan die van hemzelf.