De Toneelmakerij

Meisjes pakken de jongens (van 8 tot 108 jaar) Genre: Jeugd & Familie

LET OP: Voor toegang tot de voorstelling hebben bezoekers vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs nodig. Gebruik hiervoor de CoronaCheck-app. Kijk voor meer informatie op onze speciale informatiepagina. Wij wensen u een fijne voorstelling!

Kom je ook in de kerstvakantie naar het Zaantheater? 
Een ode aan meisjes die in bomen klimmen en jongens op ballet.

“Waarom mogen jongens zoveel meer leuke dingen dan meisjes?” Het zit Zoë al lange tijd dwars. Ze besluit het heft in eigen handen te nemen en undercover te gaan bij de jongens. Met hulp van haar vriendinnen transformeert Zoë en de volgende dag is ze ‘het nieuwe jongetje’ in de klas. Het begint als een droom van vrijheid vol ruwe spelletjes, hard schreeuwen en vieze kleren. Maar is het leven aan 'de andere kant' echt veel mooier?

Meisjes pakken de jongens is een stoere schoolpleinkomedie vol vermommingen, voetbal en vooroordelen. Over de grote vraag: wie zijn er nu beter af, de jongens of de meisjes?

Geregisseerd door Zilveren Krekel 2019-winnares Belle van Heerikhuizen en geschreven door Gouden Krekel 2018-winnaar Tjeerd Posthuma. 

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie leest u op onze speciale informatiepagina.
------------------