De Toneelmakerij

De Tantes (vanaf 7 jaar) Genre: Jeugd & Familie

Joris woont in een verlaten visrestaurant. Alleen. Hij maakt zijn bed niet op, leest stripboeken en drinkt vijf liter cola per dag, leest stripboeken en zet het vuilnis niet buiten. Tot op een dag tante Cunera, tante Jo en tante Desiree komen binnenvallen.

Ze bezetten zijn huis, want ze hebben grootste plannen. Het familierestaurant gaat weer open, net als vroeger. Er ontstaat een spannende strijd met hete pepers, vermommingen en omkoperij. De Tantes won verschillende jeugdtheaterprijzen.

“Een goddelijk goede voorstelling” zegt de Theaterkrant (*****). En Midas (9) geeft een goede tip: “Ga voor de voorstelling naar de wc, anders doe je het in je broek van het lachen!”

------------------
Om je bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie lees je op onze speciale informatiepagina.
------------------


Recensiequotes

  • Krekeljury 2015 Een zeldzaam goed gelukte komedie voor jeugdig publiek
  • Jury Zapp Theaterprijs Deze voorstelling maakt je vrolijk!
  • Theaterkrant Het Nederlandse repertoire is een waanzinnige komedie rijker geworden. De Tantes is een goddelijk goeie voorstelling!
  • NRC Handelsblad Zoals het een goede komedie betaamt, zie je de ontknoping van het plot al van verre aankomen, maar de ontroering als Joris de volwassenen de les leest en vraagt te kijken naar wie hij is, is onverwacht indringend