De NachtParade

Theaterweekend Genre: Theater & Toneel

Ook dit jaar is er weer een Nationaal Theaterweekend: het leukste weekend van het jaar waarin theaters laten zien hoe fijn een avondje theater kan zijn. Traditiegetrouw is er in het Zaantheater een feestelijke NachtParade, dit jaar op zaterdagavond.

Jonge en ervaren theatermakers trakteren u op theatrale ontmoetingen en bijzondere acts in kleedkamers, artiestenfoyer, orkestbak, regie-cabine en op vele andere plekken. Het gezellige muzikale hart van de NachtParade is in de foyer. Een kaartje van € 10 geeft u toegang tot alle voorstellingen en festiviteiten.

Nationaal Theaterweekend
Na drie succesvolle edities vindt van vrijdag 25 t/m zondag 29 januari de vierde editie van het Nationaal Theaterweekend plaats. Heel Nederland ademt theater en natuurlijk doet het Zaantheater ook weer mee! De deuren gaan wagenwijd open voor drie feestelijke dagen. Bezoek voorstellingen voor slechts € 10 per kaart of ga mee op avontuur langs korte voorstellingen en acts in De NachtParade. Rondom de voorstellingen worden ontmoetingen met artiesten en andere extra's georganiseerd en op zaterdagmiddag openen we de deuren voor rondleidingen.