De Kift

Hoogriet i.s.m. Podium de Flux Genre: Muziek

*Deze voorstelling is helaas definitief geannuleerd. Bezoekers met kaarten hebben bericht ontvangen.*

Het twaalfde album van De Kift is daar: ‘Hoogriet’. De veelkoppige, poëtische fanfare-punkband vindt zichzelf opnieuw uit met hakkende gitaren, schetterend koper en gammele speelgoedpiano’s.

 Vol tomeloze intimiteit, weemoed en gecontroleerde chaos staan de muzikanten op het podium. ‘Hoogriet’ is een magische mix van Duitse Krimi-muziek, elektroblues, hoekige tango’s en wiegende walsen voor breekbare dromen. Met Nederlandstalige liedteksten die zijn samengesteld uit de wereldliteratuur. Frontman Ferry Heijne heeft in de aanloop van het schrijven meters multomappen doorgebladerd met verzameld maar nog ongebruikt inspiratiemateriaal. En ditmaal nodigde hij bevriende gastmuzikanten uit om mee te schrijven aan de muziek, onder wie Rocco Ostermann & Wout Kemkes, (Donnerwetter) en Marc Koppen & Onno Kortland (Stuurbaard Bakkebaard).

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met Poppodium De Flux.

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie leest u op onze speciale informatiepagina.
------------------