De Grote Drie in Concert

Ellen Pieters, Frédérique Sluyterman van Loo & Hanneke Drenth Genre: Musical

Een theaterconcert, afgeleid van de musical Adèle Conny Jasperina – de Grote Drie. De productie werd juichend ontvangen, veelvuldig genomineerd en onderscheiden met een Musical Award voor beste musical.

Een fictief verhaal over de drie grote en unieke theatervedettes: Adèle Bloemendaal, Conny Stuart en Jasperina de Jong. We volgen de drie diva’s in aanloop naar een gezamenlijk concert dat er in het echt nooit was, maar we wel graag hadden willen zien. De drie actrices vertolken in character ‘hun’ grootste successen waaronder Het is Over, De Minutenwals, Zeur niet, Herr Heinzelmann, De bokken en schapen en Wat heb je gedaan Daan.

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie leest u op onze speciale informatiepagina.
------------------


Recensiequotes

  • Theaterparadijs "Perfectie"
  • Musicalsites "Fenomenale powerhouses"

Extra info

Theater in de middag 
Deze voorstelling is onderdeel van Theater in de middag. Voor wie overdag tijd en zin heeft, zijn er bij het Zaantheater diverse middagvoorstellingen te bezoeken, zowel doordeweeks als in het weekend.

Deze voorstelling speelt om 16.00 en 20.15 uur.