De Formule 1 Show

met Olav Mol & Jack Plooij Genre: Show

Na de uitverkochte Formule 1 Show in 2018 staan Olav Mol en Jack Plooij opnieuw in het Zaantheater met 'De Formule 1 Show II' om hun passie te delen en een uniek kijkje te geven achter de schermen van de immens populaire Formule 1.

Sinds Max Verstappen in 2021 als eerste Nederlander Wereldkampioen werd is de belangstelling voor Formule 1 alleen maar toegenomen. Formule 1 is op dit moment zelfs in populariteit de snelst groeiende sport in Nederland. Voor veel echte liefhebbers stelt een Formule 1 wedstrijd niet veel voor zonder het gevatte commentaar van Olav Mol en Jack Plooij.

Olav Mol is al sinds 1991 commentator bij de GP's en de laatste jaren bij Ziggo Sport. Een grotere expert dan Mol op het gebied van Formule 1 bestaat er niet. Van de geschiedenis tot aan obscure feitjes, Mol weet het allemaal. Verslaggever Jack Plooij verzorgt bijdragen vanuit de Paddock en interviewt coureurs en teambazen.

Nu staan Mol en Plooij opnieuw samen in het theater met 'De Formule 1 Show II' om hun passie te delen. Daar geven zij een exclusieve kijk achter de schermen. Interessante feiten, anekdotes, geheimen van coureurs, waar de kenner, maar ook de leek zijn hart aan kan ophalen.