De Dansers

Shake Shake Shake - Maximaal 30 bezoekers Genre: Dans & Beeldend Theater

*Deze voorstelling wordt in aangepaste setting alsnog gespeeld voor maximaal 30 bezoekers per keer. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht gehad.*

Shake Shake Shake is een opzwepend concert dat langzaam ontspoort in een dansvoorstelling. Een band van dansers en muzikanten zingt over vastzitten en losschudden, de top najagen en de bodem raken.

Shake Shake Shake gaat over voelen dat je leeft, in een wereld waar je nauwelijks meer zelf in de hand hebt waar je aandacht naartoe gaat. Het gaat over muziek, als een aanstekelijke uitnodiging om te bewegen en alle ellende van je af te schudden. Zoals in de soul, de punk en misschien wel elke muzikale stroming die een tegengeluid vertegenwoordigde. Maar bovenal gaat Shake Shake Shake over samen een eigen, alternatieve richting vinden.

De één vliegt over de ander zijn instrumenten en even later zijn ze verwikkeld in een poëtisch dansduet. Een rock-en-roll-ritueel, met muziek als motor en bezieling als brandstof. ‘De Dansers overtreffen zichzelf met een voorstelling die werkt als antidepressivum’, aldus de Volkskrant (*****).

De aftermovie Shake Shake Shake first edition bij Over het IJ Festival.  

Live muziek en dans:  
Marie Khatib-Shahidi, Yoko Ono Haveman, Ruben van Asselt, Guy Corneille, Wannes De Porre, Hans Vermunt.  

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie leest u op onze speciale informatiepagina.
------------------
Recensiequotes

  • De Volkskrant De Dansers overtreffen zichzelf met een voorstelling die werkt als antidepressivum.

Extra info

www.dedansers.com

Theatervoor30