Daniël Arends

Meer van hetzelfde (deel 1) Genre: Cabaret

“Daar ben ik weer lieve mensen. Met mijn cynische grappen, quasi-filosofische inhoud en gespeelde nonchalance. U krijgt vanavond alles exact zoals u dat van mij gewend bent. Behalve dan dat deze show echt niet meer te onderscheiden is van de vorige. Veel plezier met ‘Meer van hetzelfde (Deel 1)’.” Daniël Arends is terug met een nieuwe show: schurend eerlijk, verbaal agressief, intrigerend en charmant. Wij kijken er naar uit!

De pers over zijn vorige voorstelling De Afterparty:

 NRC (★★★★)
“Arends zit deze voorstelling in een onweerstaanbare flow. (…) Heen en weer ijsberend over het podium, met handen en vingers zijn woorden onderstrepend en een peilende blik als hij even temporiseert of zich een gemakkelijke grap permitteert, houdt hij je in zijn verhaal gevangen. (…) Hij wil het hart van het woord ‘gezellig’ naar buiten trekken, de huid van de letters schrapen, het woord onder zijn voeten vertrappelen en het dan voor de zekerheid in de fik steken.”

TROUW (★★★)
“Zijn stijl is sarren, dwars zijn, grof, hard, gevaarlijk en politiek incorrect uit de hoek komen. (…)  Van grof naar invoelend en weer terug.”