Comedy Night!

Nationaal Theaterweekend 2020 Genre: Cabaret

Het Zaantheater doet voor het vijfde jaar mee aan het Nationaal Theaterweekend. Tijdens dit weekend viert Nederland het theater met vele verrassende voorstellingen en gratis activiteiten. Samen met nog ongeveer 70 theaters laten we zien hoe mooi, magische, spannend het theater is! 

Ook de deuren van het Zaantheater staan wagenwijd open voor drie feestelijke dagen vol activiteiten en voorstellingen tijdens het Nationaal Theaterweekend. Op vrijdagavond trappen we af met de ComedyNight. Laat je verrassen door MC Marco Lopes, die de jonge comedians Glodi Lugungu, Spruijt en Opperman en Victor Luis van Es presenteert.

Glodi Lugungu is officieel lid van Comedytrain en door Volkskrant gekozen tot een van de comedytalenten van 2019. Hij neemt je met zijn onverwachte opvattingen en hilarische verhalen altijd net even mee naar de andere kant van het verhaal. Een avond waar iedereen wordt aangepakt, niemand is veilig, Glodi niet, zijn familie niet, zelfs jij niet!

Carlie Spruijt en Eva Opperman hebben elkaar leren kennen tijdens hun studie. Daar is hun afstudeerproject uit de hand gelopen tot deze samenwerking: Spruijt en Opperman. In 2016 debuteerden ze met onze voorstelling ‘Zij en Ik’ waarmee ze twee theaterseizoenen door heel Nederland spelen.

Victor Luis van Es In 2015 won hij de publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. Hij stond in 2016 in de finale van het Cameretten festival met zijn programma ‘Zichtbaar’. Victor is vast lid bij de oudste comedy club van Nederland, het Comedy Café Amsterdam.

De avond om jonge talenten te zien, voor ze de grote doorbraak maken.

Voorstellingen voor € 10*
De kaarten voor de voorstellingen tijdens het Nationale Theaterweekend. Voor de voorstellingen betaalt u dit weekend een speciale theaterweekendprijs van € 10* per kaart, voor de voorstelling op zondagmiddag in de Forbozaal slechts € 5*. 

Kijk hier voor alle voorstellingen.

Kijk hier voor meer informatie over het Nationaal Theaterweekend.

*Exclusief pauzedrankje en garderobe.


Extra info

Nationaal Theaterweekend
Kaarten exclusief pauzedrankje en garderobe