Checkpoint Theater

Vetter dan ooit! (vanaf 8 jaar) Genre: Jeugd & Familie

*Deze voorstellingen zijn verplaatst. De voorstelling van zaterdag 25 april 16:00 uur is verplaatst naar zondag 18 april 2021 om 16:00 uur. De voorstelling van zaterdag 25 april 19.30 uur is verplaatst naar zondag 18 april 2021 om 13.00 uur. Bezoekers met kaarten hebben van ons bericht gehad.*

Na het grote succes van 2 jaar geleden komt Checkpoint Theater terug met de grootste, vetste en meest spectaculaire show ooit!

Een show vol ontploffingen, interactie en zeer spectaculaire tests die nog nooit eerder in een theater zijn uitgevoerd. Voor iedereen zijn er veiligheidsbrillen en gehoorbeschermers en dan gaat het van start. (Een punt, omdat de zin anders erg lang wordt) Doe mee op het toneel met verschillende tests, speel mee met jongens tegen de meiden, duik weg voor het friet-schiet kanon, verwonder je hoe je zelf met stofzuigers een muur kan beklimmen, doe mee met het super verf kanon, ontwijk laserstralen bij het ontsnappingsspel, beleef hoe een drone live uit de lucht wordt geschoten en nog veel, veel meer.  

Grootser, spectaculairder en vetter dan ooit!

Wees er snel bij want vorige seizoen waren zo goed als alle voorstellingen direct uitverkocht.