Checkpoint Theater

Vetter dan ooit! (vanaf 8 jaar) Genre: Jeugd & Familie

Na het grote succes van 2 jaar geleden komt Checkpoint Theater terug in de kerstvakantie met de grootste, vetste en meest spectaculaire show ooit!

Een show vol ontploffingen, interactie en zeer spectaculaire tests die nog nooit eerder in een theater zijn uitgevoerd. Voor iedereen zijn er veiligheidsbrillen en gehoorbeschermers en dan gaat het van start. Doe mee op het toneel met verschillende tests, speel mee met jongens tegen de meiden, duik weg voor het friet-schiet kanon, verwonder je hoe je zelf met stofzuigers een muur kan beklimmen, doe mee met het super verf kanon, ontwijk laserstralen bij het ontsnappingsspel, beleef hoe een drone live uit de lucht wordt geschoten en nog veel, veel meer.  

Grootser, spectaculairder en vetter dan ooit!

 -----------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater de richtlijnen van het RIVM. Voor toegang tot de voorstelling heeft u een coronatoegangsbewijs nodig. Gebruik hiervoor de CoronaCheck-app. Kijk voor meer informatie op onze speciale informatiepagina. Wij wensen u een fijne voorstelling! 
------------------

*Deze voorstelling is verplaatst van 15 en 16 mei 2021 naar 3 en 4 januari 2022. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht gehad.*