Casier & Dies - Moes (vanaf 1,5 jaar)

PEUTERFESTIVAL Genre: Jeugd & Familie

Op de vloer staan een appelboom en drie kastjes. In deze kastjes zitten gekke machines en erg levendig keukengerei. Samen spelen zij het verhaal van appels tot Moes.

Moes is een poëtische voorstelling vol fantasie voor de allerkleinsten vanaf 1,5 jaar. Een hele mooie, kleine voorstelling die perfect is als eerste theaterervaring. Moes wordt gespeeld op het toneel van de grote zaal, de kinderen en ouders zitten zelf ook op het toneel, lekker knus om het speelvlak heen. Een fijne voorstelling die ontroert in zijn eenvoud en verrast met zijn finesses. Waarschuwing: na het zien van Moes kan het zijn dat uw keukengerei thuis tot leven komt…

Peuterfestival (van 1,5 tot 4 jaar)
Deze voorstelling maakt deel uit van het Peuterfestival: de leukste theaterbelevenis voor peuters en hun (groot)ouders. Er zijn twee voorstellingen te zien en de foyer wordt omgetoverd tot een peuterparadijs: een tropisch oerwoud met exotische bomen,  planten en bloemen. Maak kennis met de natuur en de dieren van de jungle. Knuffel een enorme tijger, maak een puzzel met een giraffe, slinger aan een liaan of lig lekker in een apennest. Deze speeltuin is samen met de WNF-Bamboeclub ontwikkeld en is toegankelijk voor kinderen met een kaartje voor een van de voorstellingen. Kom een voorstelling kijken en daarvoor en erna lekker spelen in het oerwoud!